Meer resultaten voor de toilet of het toilet

   
   
 
de toilet of het toilet
De of het toilet? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van toilet. Deutsch: wc Bekijk of het der of die wc is. Français: toilettes Bekijk of het Le o La toilettes is. Jou of jouw: jouw toilet. Wat rijmt er op toilet. Elk of elke: Elk toilet.
Toilet Wikipedia.
Vóór de komst van het watercloset was het toilet meestal buitenshuis geplaatst in een huisje, dat boven de beerput of boven een sloot stond. In het verleden en onder primitievere omstandigheden werd de ontlasting in een pot of emmer opgevangen of verdween in een gat in de grond, een moderne versie hiervan is het composttoilet.
toilet Vertaling Nederlands-Frans.
Voorbeeldzinnen met toilet. Uitdrukkingen en gezegdes. NL: chemisch toilet FR: W.-C. NL: een beetje toilet maken FR: faire un brin de toilette. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
Toiletten zonder spoelrand: Rimfree, Rimless DirectFlush.
De spoeltechniek geeft aan of het toilet wel of geen spoelrand heeft. Wanneer een toilet geen spoelrand heeft kunnen vuil en resten zich niet ophopen. In een toilet zonder spoelrand is een mooi gevormde waterverdeler verwerkt, waardoor het spoelwater direct in de afvoer uit komt.
dans les toilettes Vertaling naar Nederlands voorbeelden Frans Reverso Context.
Kijk eens naar de dode met zijn hoofd in het toilet." Ils en tournent un dans les toilettes. Ze zijn er nu een aan het filmen in de wc." C'était' toi, dans les toilettes. Jij was erbij in de wc."
Toilet kopen? U vindt uw WC op Sanitairwinkel.be.
Een toilet of wc is een onderdeel van het sanitair bedoeld voor wegspoelen van urine en ontlasting. Het woord toilet wordt zowel gebruikt voor het sanitair zelf als voor de ruimte waarin het sanitair staat. Het woord wordt ook gebruikt voor een kamer die alleen gebruikt wordt voor het toilet.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: toilet. toil e t het; o 1 het zich kleden: zijn toilet maken zich met zorg kleden, kappen, opmaken enz. 2 meervoud: toiletten kleding van dames 3 meervoud: toiletten vertrek waar je je behoeften kunt doen; wc. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis. U krijgt direct en zonder verdere verplichtingen tijdelijk toegang tot de beste taalhulpmiddelen van Van Dale.

Contacteer ons